Zeker niet te onderschatten werk is het grondwerk. Ook hierin is ‘J. van den Brom bestratingen’ gespecialiseerd. Grondwerk, veel of weinig, wij regelen het voor u. Vakkundig uitgevoerd grondwerk zal het arbeidsproces vereenvoudigen en een positief effect hebben op de eindkwaliteit van het project.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld spitten, tuin uitgraven, egaliseren van de grond en het leggen en aansluiten van riolering. Ook het stellen van trottoir en straatkolken behoort tot onze werkzaamheden.

Wij gebruiken o.a de knikmops 130, dit is een compacte grondverzetmachine.

De Knikmops is een onmisbaar werkinstrument voor een modern bestratingsbedrijf. Hij is niet alleen compact en licht, maar ook heel snel en krachtig voor zijn gewichtsklasse. Zijn ergonomie is weldoordacht en hij is bijzonder vlot te bedienen. Tot slot is deze kleine kniklader heel multifunctioneel dankzij zijn ruime gamma van gemakkelijk monteerbare hulpstukken.

De Knikmops kan ingezet worden bij b.v. het bijrijden van zand, grond of stenen, het stellen van banden, inritblokken e.d. (d.m.v. vacuüm of hydraulische bandenklem), het leggen van grastegels, het (in)vegen van verhardingen, het knijpen van boomgaten, uitrieken van stenen of tegels, baan maken, klinkers schoonmaken d.m.v. schudbak, machinaal bestraten met Probst legklem enz.